The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en makro kazanımı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Binaların gestaltsına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın ve acil hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu branş bazı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en usturuplu hediye politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol Yangın Kapısı altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu gestalt yoklama edilmelidir. 

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makaslamaklar korkulu durumların usul göstericisidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page